Kerstverlichting LED

Kerstverlichting piekt steeds hoger als de grote sfeermaker

Kerstmis en licht gaan hand in hand. Of beter: Kerstmis en verlichting. De voorbije jaren stellen we iedere keer opnieuw vast dat kerstverlichting in ons land steeds hoger 'piekt'. Zowel in traditionele verlichting als in LED kerstverlichting is het in de Kersttijd de absolute sfeermaker.

De verkoop van kerstverlichting led breekt jaar na jaar records. Kerst is het feest van licht en kerstverlichting in de letterlijke zin speelt daarbij de hoofdrol. Zowel binnen als buiten steelt de verlichting in alle soorten en maten de show.

shadowbottom

 
  led-gevelverlichting   afb2   IPLR382076W  
 
LED ijspegelverlichting
Blauw/witte lampjes, wit snoer
 
LED ijspegelverlichting
Warmwitte lampjes, wit snoer
 
Kerstverlichting buiten
Witte lampjes, zwart snoer
 
Nu slechts €29,99
 
Nu slechts €49,99
 
Nu slechts €29,99
 
  infobestel   infobestel   infobestel  
             
             
  aanbieding4   aanbieding5   aanbieding6  
 
Sneeuwsimulatie 50 cm LED
Vallende sneeuwvlokken van LED verlichting. 50cm, 64 Led's, Wit.
 
Lichtgordijn LED 2,6 x 1,5m
Zwart snoer, 19 strings, 494 lampjes, tot 20 sets doorkoppelbaar.
 
LED Komeet 140 x 60cm
Grote komeet op aluminum frame van warm witte LED lichtslang verlichting
 
 
Nu slechts €65,00
 
Nu slechts €129,00
 
Vanaf €89,99
 
  infobestel   infobestel   infobestel  
             
             

shadowbottom

 

Boomverlichting
De diversiteit is groot. Van oudsher populair is de boomverlichting tijdens de Kersttijd. Voor de kerstboom binnen, maar meer en meer ook voor bomen en struiken buiten. Kerstverlichting led geeft in de decembermaand (en de andere donkere wintermaanden) steeds meer straten in ons land een prachtige en gezellige uitstraling.

Behalve boomverlichting biedt de keuze in led kerstverlichting tal van andere uitvoeringen voor het decoreren van onder meer terrassen, plafonds, poorten, dakkapellen en hekwerken. Opvallend zijn de sfeervolle 'lichttorens', die in diverse hoogten verkrijgbaar zijn.

Kerstlichtslangen
Natuurlijk zijn de lichtslangen ook in Kersttijd zeer gewild. Kerstverlichting in de vorm van kerstlichtslangen biedt tal van creatieve mogelijkheden. Lichtslangen zijn er in diverse lengten. Bovendien zijn de diverse lengten van de kerstslangen makkelijk te koppelen in de meeste collecties van kerstverlichting.

Wellicht het meest populair in alle assortimenten kerstverlichting, is de keuze in elektronische kaarsverlichting. De zogeheten candle lights in het aanbod van led kerstverlichting stralen de sfeer en wamte uit van echt kaarslicht. Daarnaast zijn ze energiezuinig en in tegenstelling tot echte kaarsen volledig brandveilig.

home

LED kerstverlichting
De ontwikkeling van LED treedt ook in het aanbod van kerstverlichting led in volle glorie op. Energiezuinig en duurzaam zijn ook bij LED-kerstverlichting belangrijke eigenschappen. Maar daarnaast biedt LED voor kerstverlichting feestelijke en sfeervolle mogelijkheden, als dimpen en het simpel spelen met de diverse kleuren waarin kerstverlichting is uit te voeren.

Kortom, de grote keuze in kerstverlichting led biedt iedereen alle mogelijkheden Kerstmis letterlijk tot een feest van licht te maken. Geheel naar eigen wens en naar eigen smaak valt in elke prijsklasse te spelen met led kerstverlichting, waardoor de garantie op een Witte Kerst niet toeneemt, maar wel de zekerheid op gezellige en sfeervolle Kerstdagen.